dinsdag, 17 april 2012

GOUDKORREL... .

BIJ VOORKEUR ZEG IK STEEDS

WAT WAAR IS;

OMDAT IK LUI BEN VAN VERSTAND.

WIE LIEGT,

MOET ZIJN VERHAAL ONTHOUDEN,

WANT ANDERS...

VALT HIJ DOOR DE MAND.

lode vanhove

 

media_xl_4487493.jpg

 

En dat is ook zo,

ik ben ook lui van verstand!

Kan niet liegen

want ze zien het direct aan mijn gezicht.

 

dinsdag%20(15).gif

 

annemarieke, x

 

Commentaren

Loooooooooool, dan ben ik ook héééééél lui Annemarieke, Ik kan dat ook niet liegen. En daarbij, iemand die liegt, dat ziet men aan de lichaamstaal: durft niet in de ogen te kijken en heeft meestal ook een rode kop ,en praat heel zenuwachtig. Dàt zei mijn moeder vroeger eens tegen mij, nadat ik een heel verhaal begon op te disselen waarom ik veel te laat thuis was gekomen, na een avondje uit. vandaar: ik ben héééél LUI ... :-)))

Gepost door: klaverke | dinsdag, 17 april 2012

Ik ook Klaverke!! Doorlui ben ik dan!!!! hihihiiii
groetejs, x

Gepost door: annemarieke | dinsdag, 17 april 2012

Dacht ook altijd dat je dat goed zou kunnen zien..ja..bij óns ja..bij mensen die eigenlijk helemaal niet zouden willen liegen, maar soms eens een leugentje om bestwil willen gebruiken..dié vallen dan door de mand..maar echte hardcore leugenaars..die verblikken of verblozen niet hoor! Echte acteurs en actrices zijn dat..die beduvelen je waar je bijstaat en je kan dat echt niet zien. Heb dat meegemaakt..van iemand die ik als een goede vriendin beschouwde..heb me nog nooit zo belazerd gevoeld als toen ik daar achter kwam. Mensen toch..als je je vriénden al niet meer kunt vertrouwen..wie dan nog wél? :-(
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 17 april 2012

Hallokes annemarieke, annytje is hier...Amaai wat heb ik werk met alles wat bij te lezen en te reageren, maar ik doe het rustig hoor...Ik heb nu een maand herstel gekregen en moet op 21MEI terug binnen voor operatie. De eerste operatie langs de lies is niet gegaan, en nu bereiden we de tweede zwaardere ingreep voor!!!
K'ben toch blij dat ik hier even terug kan zijn hoor,het doet me goed te zien dat er nog altijd lieve mensen langs komen....Fijne(natte) dinsdag verder gewenst met liefs van een blogvriendin annytje

Gepost door: annytje1 | dinsdag, 17 april 2012

Liegen is altijd zoals een tijdbom. En het is ook zeker vermoeiend, maar waarheid kan ook meer vermooiend, voraal als iemand wil niet begrijpen of anvaarden de waarheid.

Groetjes

Gepost door: hallo | dinsdag, 17 april 2012

Ik zou zo door de mand vallen, daarom hou ik van eerlijkheid. Tuurlijk liegt iedereen al wel eens maar dat is meestal om bestwil of om niet te kwetsen. Maar de echte leugenaars hebben daar in de verste verte geen moeite mee!

groetjes

Gepost door: maike | dinsdag, 17 april 2012

Ik kan ook niet liegen en kan eigenlijk ook geen leugens verdragen. Alleen als het echt gaat om een leugentje om bestwil of als het om een verrassing gaat!
groetjes

Gepost door: christa | dinsdag, 17 april 2012

Ik zal me dan ook maar bij de luiaards voegen :-)

Gepost door: bea | dinsdag, 17 april 2012

Nooit iemand vertrouwen, Annemarieke, die zegt dat hij/zij nooit liegt... Hahaha...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | dinsdag, 17 april 2012

ik ben ook lui hoor,

Gepost door: sloeber | dinsdag, 17 april 2012

De commentaren zijn gesloten.