zaterdag, 21 april 2012

ZATERDAG NAAR DE INFO: SUIKER EN ZOETSTOFFEN... .

GOEIE MORGEN IEDEREEN... .

 

11-morning004.gif

Vandaag met een lotgenoot naar Wezemaal

tegen 10 uur tot 12 uur,

om te praten over suikers en zoetstoffen.

Wat ik er van verwacht? Ik weet het niet zo goed!

We zullen wel zien, het zal in ieder geval

niet slecht zijn voor onze gezondheid.

En iets weten is beter dan niks weten!

Jullie zullen de info achteraf krijgen.

Fijne zaterdag iedereen!

 

zaterdag_2.gif

annemarieke, x

Commentaren

Honing, Stevia, ...
We horen het wel van je, Annemarieke.
Mooi weekend !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | zaterdag, 21 april 2012

Kan niet slecht zijn hé Annemarieke, we horen het nog wel ...

Amuseer jullie !

Gepost door: klaverke | zaterdag, 21 april 2012

Het was een workshop over goede en slechte suikers!
We waren met 10 en hebben per drie een recept gemaakt na eerst wat uitleg over suikers en setvia in ons te laten dringen, niet simpel al die chemie van de suikers!
Zal eens opnoemen wat we allemaal gemaakt hebben:
1) Klassieke smoothie met banaan-aardbeien-yoghourt
2) Rabarbermoes
3) Mangodessert
4) Wortelcakes
5) Brandnetelkoekjes
6) Volkorenflensjes.
De suikers zijn vervangen door STEVIA, KOKOSBLOEMSUIKER, AGAVESIROOP EN OERSUIKER DEZE IS ZEER DUUR MAAR WEL HEEL GEZOND
Heg een site gekregen waar je kan naar toe gaan:
http://www.mycelium.be

En het was nog lekker ook zonder al die slechte suikers maar wel gezonde en goede suikers!
2u20 hebben we gewerkt en genoten van eten klaar te maken en ik vond het zeer interessant.
Is voor herhaling vatbaar ook al koste het me 10€!

Zo nu weten jullie wat ik deze voormiddag gedaan heb!
Groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | zaterdag, 21 april 2012

De commentaren zijn gesloten.