dinsdag, 18 december 2012

BEPAALT... .

 

Image358morgen.png

 

NIET WAT WE BEZITTEN,

MAAR WAT ONS BLIJ MAAKT,

BEPAALT ONZE OVERVLOED.

 

A.gif

annemarieke, x

Commentaren

En zo is het maar net! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | dinsdag, 18 december 2012

Computer verre van in orde, Annemarieke, maar 'k heb je weergevonden !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | dinsdag, 18 december 2012

blij zijn maakt alles veel gemakkelijker

Gepost door: merel | woensdag, 19 december 2012

Geluk ligt in de kleine dingen, lees ik overal! Zou wel eens kunnen waar zijn ...
Elk lief gebaar dat ik mag ontvangen, maakt me blij.
Lieve bloggroetjes Annemarieke

PS : wat ik me afvraag is waarom ik hier op je blogje steeds terug alle gegevens moet invullen ... onthoud info vink ik aan.

Gepost door: Chrisje | woensdag, 19 december 2012

Ik heb dat ook, wat Chrisje schrijft, dat je steeds je gegevens opnieuw in moet vullen. Ik heb een vermoeden dat je op een aparte server zit bij de blogprovider..als je een captcha krijgt staat er daarna bij jou ook iets anders dan bij de rest, namelijk een tekst in het Engels ipv in het Nederlands en dat er 5 seconden gewacht moet worden en bij ons 10!
Maar misschien ben ik mis hoor..ik geloof dat emmy dit probleem ook eens gehad heeft en bij haar is het niet meer..misschien eens vragen hoe zij er vanaf kwam?
Groetjes!

Gepost door: mizzD | woensdag, 19 december 2012

Hallo!!!!!!!!!! Verschiet niet hoor, ik ben het, annytje....Nog een goeie 10 dagen en alle drukte zal voorbij zijn annemarieke, dan kan ik weer normaal gaan bloggen...Kijk ik dacht van morgen voormiddag bezoekjes te doen, en krijg een vijftal minuutjes geleden tel. om morgen kindjes van het eerste leerjaar op te halen, zij komen kerstliedjes zingen voor de bewonertjes van rvt...Lief hé!!! Maar kom ik nie langs, je bent in m'n geachten hoor, ik heb je al gezegd dat ik m'n vrienden niet vergeet hé!!!!....En ook heb ik je al eens gezegd dat ik alle gegevens weer eerst moet intypen, en dat sedert je blogje verandert is...Een fijne aangename avond gewenst, met liefs en knuff van blogvriendinneke annytje

Gepost door: annytje1 | woensdag, 19 december 2012

De commentaren zijn gesloten.